Krema za lice

Nije nimalo lijepo, ali je jedini način da se riješite bubuljice, a ne uništite kožu Ako se baš ne možete odreći ružne navike da dirate i istiskate bubuljice, evo načina na koji bar nećete uništiti svoju kožu. Jeste li i vi jedna od onih osoba koja bubuljicu ne može ostaviti na miru, čak i ako znate da će vaša koža nakon toga izgledati crveno i iritirano?

 

Jedan je doktor konačno otkrio način na koji se možete obračunati sa bubuljicama, a da ne oštetite kožu... Dr. Mehmet Oz je prilikom gostovanja na Oprah Winfrey Showu pojasnio kako je svaka peta osoba opsjednuta istiskanjem bubuljica, no većina nas to radi na potpuno pogrešan način. "Nikad ne istiskajte bubuljicu jer ćete napraviti još gori rezultat - time uništavate i zdravo tkivo, što može ostaviti ožiljke, kaže dr. Oz, demonstriravši tehniku koja će vam pomoći da se riješite bubuljice, a ne napravite veću štetu. Ova tehnika, umjesto prstiju, uključuje korištenje igle očišćene alkoholom. Pogledajte fotografije (upozoravamo vas - nije baš lijep prizor!) Akne uzrokuju bakterije koje žive na koži, a previše njih može dovesti do ozbiljnih problema s kožom. Na pojavu i učestalost bubuljica i akni utječu i genetski faktori, hormonalne promjene, prehrambene navike, kao i korištenje šminke. 

Ćurekotovo ulje (krema od čurekota) - lijek protiv bubuljica Na jednom forumu smo pronasli nekoliko postova na kojem su ucesnici tog foruma ostavili komentare u vezi djelovanja curekotovog ulja na bubuljice na licu:

- Ja iz iskustva kazem da mi je puno pomoglo oko bubuljica, cini mi se da sam zaboravila kad sam imala ovako cisto lice...ne bih se sad odrekla čurekota ni za sta....samo treba biti uporan.....za 10 dana, itekako vidljivi rezultat.

- Ja sam prije godinu dvije kupila curekotovo ulje i slucajno procitah na boci da je dobro za akne i bubuljice (upotreba spolja) i vjerujte mi na rijec - fenomenalno je. Nama svima u kuci odgovara. Iscisti lice skroz.

-Juce sam kupila masku. Odlicna je. Cim sam je skinula koza mi je bila kao kod bebe. Nesto fantasticno. 

-Fascinirana sam uljem ćurukota u zadnje vrijeme, i stalno slušam kako ljudima pomaže. Imala sam tu kremu i koristila je za lice, a kasnije sam je dala drugu pa je on koristi za psorijazu i prolazi mu polako. 

- Ja koristim kremu vec 10 dana, i vratila mi je u normalu kozu koja je izmucena preparatima za akne. 

Prenosi se od Ebu Hurejre, radijallahu anhu da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: „Ćurekot sadrži u sebi lijek za svaku bolest, osim za smrt.“ [Hadis je sahih i bilježe ga Buhari i Muslim u svojim zbirkama hadisa]

Ovo je tipično šta možete očekivati pri korištenju kreme od čurekota (čurokota, čorokota):

U roku od 2-6 sedmica:

• potpuno uklonjene akne

• dobro regulisanu psorijazu

• „kratere“ ili rupice na koži značajno izravnjane i zaglađene

• suhu kožu vraćenu u normalu

• hidratiziranu i mekanu kožu

• kožu koja će vam podići samopouzdanje

U roku od 1 sata:

• baršunasto mekanu kožu

• potpuno hidratiziranu kožu

• vidljivo smanjene bore

• reducirano crvenilo kože

Krema od čurekota (čurokota,čorokota) je u stvari jedina krema koja je toliko prirodna da se može i jesti. Za dobijanje 1kg kreme extrakta čurekota (čurokota,čorokota) potrebno je otprilike 102 kg sjemena. Izuzetno je snažna, ni jedna druga krema ne izgleda kao ova, niti djeluje kao ova. Krema od čurekota (čurokota,čorokota) je crna, glatka i gusta. Nanesite je na kožu u tankom sloju i držite na koži 30-60 minuta. Zatim isperite mlakom vodom i otkrit ćete mekanu svilenkasto-baršunastu kožu kao kod djeteta.

 

Kremu možete naručiti putem facebook stranice UMMET dućan ili na brojeve:

+387 61 402 932

+387 62 188 334

Dostava širom BiH 24/48 h


Registracija
Zapamti me
Zaboravljeno korisničko ime  Zaboravljena lozinka

Dućan

Mast za reumu i mišiće - 50gr

8,95 KM

9,95 KM

-10% Off

Mumtaz kana za cratnje po tijelu

4,50 KM

5,00 KM

-10% Off

Kana za kosu s prirodnim biljem - 100 gr

3,90 KM

5,00 KM

-22% Off

Čurekot krema za njegu lica - 50gr

8,95 KM

9,95 KM

-10% Off